фото: PixabayГ-н Шън умира от рак през 2015 г. и оттогава

...
фото: PixabayГ-н Шън умира от рак през 2015 г. и оттогава
Коментари Харесай

Куче в Китай чака починалия си преди пет години стопанин на работното му място

фото: Pixabay

Г-н Шън умира от рак през 2015 година и от този момент Да Хуан всеки ден стои на паркинга и чака търпеливо завръщането му.

Преданото куче чака стопанина си в студа, вперило очи към входа на паркинга.

Куче в Китай, сравнявано с японския си другар Хачико, трансформирал се в знак на честност и лоялност, чака умрелия си преди пет години собственик на работното му място, написа в. " Дейли остарял ".

Лоялният Да Хуан отхвърля да бъде осиновен и настойчиво продължава да чака завръщането на притежателя си на автомобилния паркинг, където е работил като защита.

Симпатичното куче бяга от доброжелателните съседи, които се пробват да го заловен и да му намерят дом.

Предаността на Да Хуан кара хората да го съпоставят с японското куче Хачико, което чака стопанина си на гара всеки ден в продължение на девет години след гибелта му, оповестява Българска телеграфна агенция.

Да Хуан е бездомно куче, преди да бъде избавен от господин Шън, който работи като защита на авто паркинг в Шънгуян, град в североизточната част на Китай. През годините тогавашният окосмен скитник прави компания на стопанина си в охранителната будка и става куче-пазач.

Г-н Шън умира от рак през 2015 година и от този момент Да Хуан всеки ден стои на паркинга и чака търпеливо завръщането му. Добронамерените съседи са му построили колибка, в която са подредили остарели възглавници и облекла. Те го хранят постоянно и понякога го къпят.

Сърцераздирателни фрагменти демонстрират по какъв начин преданото куче чака стопанина си в студа, вперило очи към входа на паркинга. Когато забележи мъж, изключително слаб и висок, Да Хуан всякога тича към него, с цел да ревизира дали не е неговият господин Шън. След това кучето се връща на " поста " си и чака появяването на идващия мъж.

" Да Хуан живее тук през последните пет години и отхвърля да бъде осиновен. Човек може да се сприятели с него, само че той в никакъв случай няма да го схване като негов собственик. Кучето има единствено една цел - да открие господин Шън. Когато се окаже, че следващият мъж не е неговият притежател, можете да прочетете тъгата в очите му и да разберете какъв брой е уединен ", описват съседи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР